Αρχική » Public Issue: τα συναισθήματα για το δυστύχημα στα Τέμπη

Public Issue: τα συναισθήματα για το δυστύχημα στα Τέμπη

Από Μάκης Γασπαρινάτος
2 λ. ανάγνωσης

Νέα έρευνα για τις πολιτικές ευθύνες σχετικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη από την Public Issue αποδίδει τις μεγαλύτερες ευθύνες στο σύνολο του πολιτικού κόσμου και δευτερευόντως στη σημερινή κυβέρνηση.

Το δυστύχημα στα Τέμπη έχει εκτοξεύσει -μέσα σε ένα μήνα- τα συναισθήματα οργής/αγανάκτησης που αισθάνονται οι Έλληνες πολίτες, από 27% τον Φεβρουάριο σε 40% σήμερα (+13%)

Eπιπλέον καταγράφει τα συναισθήματα για την κατάσταση της χώρας συγκριτικά με τον Ιούλιο του 2019, συμπεραίνοντας πως το σημερινό (προεκλογικό) κοινωνικό κλίμα διαφέρει αισθητά από το αντίστοιχο που επικρατούσε λίγο πριν τις εκλογές του 2019.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα