Αρχική » Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Θ. Καστανάκης από το «Ενωµένο Μαρούσι»

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Θ. Καστανάκης από το «Ενωµένο Μαρούσι»

Από News Room
1 λ. ανάγνωσης

Την αποχώρησή του από τη δηµοτική παράταξη «Ενωµένο Μαρούσι» ο Θοδωρής Καστανάκης δήλωσε µε επιστολή που κατέθεσε στο Προεδρείο του ∆ηµοτικού Συµβουλίου, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση και, πλέον, παραµένει στα έδρανα ως ανεξάρτητος δηµοτικός σύµβουλος.


Ο Θ. Καστανάκης κατέλαβε τη θέση του δηµοτικού συµβούλου ως επιλαχών από τις δηµοτικές εκλογές του 2019, µετά την παραίτηση του επικεφαλής του συνδυασµού Γιώργου Καραµέρου και ορκίστηκε από το δήµαρχο Θεόδωρο Αµπατζόγλου την Πέµπτη 27 Απριλίου.


Στην επιστολή παραίτησης ανέφερε: «Αξιότιµε κύριε Πρόεδρε, µε την παρούσα επιστολή σας ανακοινώνω την ανεξαρτητοποίησή µου από την δηµοτική παράταξη Ενωµένο Μαρούσι. Τόσο οι εξελίξεις εντός του συνδυασµού το τελευταίο διάστηµα, όσο και το γεγονός ότι πλέον διανύουµε µια περίοδο έντονων προεκλογικών διεργασιών, µε οδήγησαν στο να λάβω την ανωτέρω απόφαση. Φσικά θέλω να ευχαριστήσω κάθε µέλος του συνδυασµού -εκλεγµένο ή µη – για την συνεργασία µας έως τώρα. Έτσι λοιπόν, ως ανεξάρτητος ∆ηµοτικός Σύµβουλος, δεσµεύοµαι να συνεχίσω να συµµετέχω ακόµη πιο ενεργά στα κοινά του τόπου µας και φυσικά να αποτελώ την φωνή όλων εκείνων των συνανθρώπων µας που µε στήριξαν µε την ψήφο τους, έως την λήξη της τρέχουσας θητείας»

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα