Αρχική » Kαμπάνια προώθησης του δήμου Βόλβης ως τουριστικού προορισμού στη Ρουμανία

Kαμπάνια προώθησης του δήμου Βόλβης ως τουριστικού προορισμού στη Ρουμανία

Από Μαρία-Ελένη Χωματιανού
2 λ. ανάγνωσης

Ιδιαίτερη επιτυχία είχε η εκδήλωση τουριστικής προβολής που πραγματοποίησε ο δήμος Βόλβης σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βουκουρεστίου την Τετάρτη 29 Μαρτίου, με την παρουσία περισσοτέρων από 20 εκπροσώπων κορυφαίων τουριστικών πρακτορείων της Ρουμανίας, οι οποίοι είχαν και εποικοδομητικές επιχειρηματικές συναντήσεις (Β2Β meetings) με τα μέλη της πολυπληθούς τουριστικής αποστολής του δήμου.

Οι επιχειρηματίες του τουρισμού και μέλη της τοπικής αυτοδιοίκηση παρουσιάσαν τον προορισμό, το τουριστικό προϊόν της περιοχής και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του δήμου στους τουριστικούς πράκτορες και τα τουριστικά γραφεία της Ρουμανίας, με σκοπό την ανάδειξή του και την αύξηση της επισκεψιμότητας.

Η Ρουμανία αποτελεί μια πολύ σημαντική αγορά για τον δήμο Βόλβης με διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον για την περιοχή, με βάση το στρατηγικό σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης που εφαρμόζεται εδώ και χρόνια.

Στους παρευρισκόμενους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν παραδοσιακά προϊόντα από τοπικές επιχειρήσεις, ενώ δόθηκαν αναμνηστικά δώρα του δήμου Βόλβης. Την εκδήλωση στο Βουκουρέστι, που επιμελήθηκε η εταιρεία συμβούλων τουριστικής ανάπτυξης Wise Ram, τίμησαν με την παρουσία τους ο αναπληρωτής πρέσβης Δημήτρης Καρακωσταντής, ο γραμματέας Γ’ της ελληνικής πρεσβείας Γρηγόρης Σταφύδας, καθώς και ο προϊστάμενος του γραφείου του ΕΟΤ στη Ρουμανία Γιώργος Σταφυλάκης, οι οποίοι και καλωσόρισαν και χαιρέτησαν τους καλεσμένους, εκφράζοντας δημόσια τα συγχαρητήρια τους για την πρωτοβουλία του δήμου Βόλβης.

Στο πλαίσιο της παρουσίας στη Ρουμανία, η αποστολή του Δήμου Βόλβης επισκέφθηκε και το Δημαρχείο της πρωτεύουσας, όπου έγινε συνάντηση με τον γενικό σύμβουλο του δήμου Βουκουρεστίου Μάριους Πάβελ, συζητώντας για θέματα συνεργασίας των δυο δήμων.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα