Αρχική » Αδαμόπουλος: Παρών στη μεγάλη εκλογική μάχη

Αδαμόπουλος: Παρών στη μεγάλη εκλογική μάχη

Από News Room
3 λ. ανάγνωσης

Με σύνθημα πάμε να διεκδικήσουμε μαζί το παρόν και το μέλλον που μας αξίζει, ο Παναγιώτης Αδαμόπουλος, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Τράπεζας Αγροτικής Πειραιώς, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Στις 21 Μαΐου ζητά ψήφο εμπιστοσύνης από τους πολίτες της Μεσσηνίας. Όπως δήλωσε κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του : “Μέσα σε ένα δύσκολο και τοξικό περιβάλλον εργασιακά, κοινωνικά, πολιτικά, δηλώνω ΠΑΡΩΝ στη μεγάλη μάχη της 21ης του Μάη. Συμμετέχουμε ενεργά και ψηφίζουμε για την Ελλάδα που αξίζουμε. Θέλουμε και Μπορούμε να δώσουμε ελπίδα και προοπτική στον τόπο μας .”

Το βιογραφικό του και οι θέσεις του

Ονομάζομαι Παναγιώτης Αδαμόπουλος, γεννήθηκα το 1978 και κατάγομαι από την Χρυσοκελλαριά Μεσσηνίας. Στις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές έχω την τιμή να είμαι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στο νομό Μεσσηνίας.
Είμαι παντρεμένος και πατέρας μίας υπέροχης κόρης.
Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων και μιλάω δύο ξένες γλώσσες, Αγγλικά και Γαλλικά.
Το 2000 προσλήφθηκα στην Αγροτική Τράπεζα μέσω γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ και από το 2012 συνεχίζω να εργάζομαι στην Τράπεζα Πειραιώς.
Σήμερα είμαι πρόεδρος του ιστορικού Συλλόγου Εργαζομένων Τράπεζας Αγροτικής Πειραιώς για 3η συνεχόμενη θητεία, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας και εκλεγμένος σύνεδρος στη ΓΣΕΕ.
Από τον πατέρα μου, τον παιδίατρο Δημήτρη Αδαμόπουλο, κληρονόμησα την αγάπη του για τον γενέθλιο τόπο μας και συνολικά από την οικογένεια μου, μία βιωματική προσέγγιση της αλληλεγγύης και της προσφοράς σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.
Από τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη, εμπνεύστηκα από τις αρχές, τις αξίες και τις ιδέες της. Είναι αυτές που με καθοδηγούν στην ενεργή ενασχόληση μου με τα κοινά από τα μαθητικά μου χρόνια.
Σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία για εμάς χωρίς εμάς, η επιστροφή της πραγματικής πολιτικής στο προσκήνιο είναι αναγκαία και επιβεβλημένη.
Επιλογή μας είναι η στήριξη και η εμβάθυνση των θεσμών της Δημοκρατίας, απαλλαγμένη από χρόνιες και τωρινές παθογένειες.
Επιλογή μας είναι ένα νέο συμβόλαιο με το λαό, μια νέα συλλογική προσπάθεια με ξεκάθαρο πρόσημο, με προοδευτική πολιτική ατζέντα και ευρεία συμμετοχή των πολιτών στη διαμόρφωση του αύριο.
Επιλογή μας είναι να παλεύουμε για τις ανάγκες και τα συμφέροντα των πολλών και όχι για τους λίγους και ισχυρούς. Να πορευτούμε με ιδέες και θέσεις, με αγώνα και αξιοπρέπεια, με συνέπεια και ευθύνη.
Σε πείσμα όσων λένε ότι όλα ίδιοι είναι και δεν αλλάζει τίποτα.
Δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τη Μεσσηνία που θέλουμε και αξίζουμε.
Σας καλώ να ξεκινήσουμε όλοι μαζί αυτή την προσπάθεια, με αξιοπρέπεια και αποφασιστικότητα, με προοδευτική πολιτική θέση και καθαρό λόγο.
Πάμε να διεκδικήσουμε μαζί το παρόν και το μέλλον που μας αξίζει.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα