Αρχική » “Αντάρτικο” υποψηφίων βουλευτών της Ελληνικής Λύσης

“Αντάρτικο” υποψηφίων βουλευτών της Ελληνικής Λύσης

Από News Room
3 λ. ανάγνωσης

Δεν υποδέχθηκε ενθουσιωδώς η πλειοψηφία των υποψήφιων βουλευτών της «Ελληνικής Λύσης» στην Αχαΐα το ότι ο πρόεδρός τους, Κυριάκος Βελόπουλος, επέλεξε τη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια ως μία από τις τρεις που δικαιούται να θέσει υποψηφιότητα, μαζί με την Α’ Θεσσαλονίκης και τη Λάρισα.

Με βάση, τουλάχιστον, δημοσκοπήσεις, το κόμμα εκτιμάται ότι θα βγάλει 1 έδρα στην Αχαΐα και οι πολιτευτές του, τώρα, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο αυτή να την κρατήσει ο αρχηγός, οπότε θα μηδενισθεί η δική τους πιθανότητα να εκλεγούν στη Βουλή κι έτσι θα πάει «στράφι» ο προεκλογικός τους αγώνας!

Στις εκλογές του 2019, ο Κ. Βελόπουλος είχε κρατήσει με «επεισοδιακό» τρόπο την έδρα της Λάρισας, κάτι που είναι άγνωστο αν θα επαναλάβει φέτος, ή θα επιλέξει μία άλλη. Τότε, ο πρώτος σε σταυρούς – πρώην δήμαρχος Τυρνάβου, Θανάσης Νασίκας, είχε χαρακτηρίσει «άνανδρο, ανέντιμο και πολιτικό απατεώνα» τον κ. Βελόπουλο, ισχυριζόμενος ότι ρητά τον είχε διαβεβαιώσει ότι δεν θα επιλέξει τη Λάρισα, κάνοντας εντέλει το ακριβώς αντίθετο!

Υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας έλεγε στην «Πελοπόννησο», κρατώντας την ανωνυμία του, για ευνόητους λόγους: «Δίνουμε έναν σκληρό αγώνα και δεν θέλουμε να επαναληφθούν τα θλιβερά γεγονότα της Λάρισας. Το σωστό είναι ο πρόεδρός μας να δεσμευτεί πάραυτα ότι θα τιμήσει την ψήφο των συμπολιτών του, επιλέγοντας την έδρα της Θεσσαλονίκης».

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Π», αντιδρώντες πολιτευόμενοι με την «Ελληνική Λύση» στην Αχαΐα προτίθενται να έλθουν σ’ επαφή με τον πρόεδρό τους για ν’ αποσπάσουν τη δέσμευση ότι δεν θα κρατήσει την έδρα του νομού. Μέχρι, όμως, να συμβεί αυτό – όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά – «αναστέλλεται η κομματική τους δράση»!

Χθες, πάντως, ανακοινώθηκε το πλήρες ψηφοδέλτιο της Αχαΐας, που είναι το ακόλουθο: Βελόπουλος Κυριάκος, Γιαννόπουλος Διονύσιος, Δημόπουλος Αθανάσιος, Κίτσου Δήμητρα, Λαϊνιώτης Ιωάννης, Μόσχου Φλώρα, Ντότσικας Νικόλαος, Οικονόμου Νικολίτσα, Πανταζής Παναγιώτης, Τελιορίδη Ευθυμία, Φράγγος Αθανάσιος και Φράγκου Κωνσταντίνα.

Πηγή: pelop.gr

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα