Αρχική » Αποχώρηση με αιχμές από το κόμμα Κανελλόπουλου

Αποχώρηση με αιχμές από το κόμμα Κανελλόπουλου

Από News Room
2 λ. ανάγνωσης

11 ημέρες πριν τις εκλογές ο Σταύρος Κάτσενος εγκαταλείπει τα ψηφοδέλτια του ΕΑΝ. Πρόκειται για ένα από τα πιο ιστορικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα, που το 2022 εντάχθηκε στο κόμμα του πρώην Αντιεισαγγελέα Αναστάσιου Κανελλόπουλου.

Όσο για τους λόγους της αποχώρησής του; Όπως σημειώνει στην επιστολή παραίτησης του “Παρασκήνια, Δικαστήρια , «μπλόφες», συζητήσεις και περίεργες διαβουλεύσεις. Εμπλοκή ανθρώπων και παραγόντων με αμαρτωλό πολιτικό παρελθόν να διεκδικούν «στασίδι» και να εγκλωβίζουν τον επικεφαλής του συνδυασμού σε έναν απολογητικό και όχι προωθητικό λόγο.”


Ολόκληρη η επιστολή :

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ .
Από το ψηφοδέλτιο του ΕΑΝ του Ν. Αχαιας
Το Φεβρουάριο του 2022 μετά από πολλές συζητήσεις με τον κ. Αναστάσιο Κανελλόπουλο αποδέχτηκα και υπέγραψα την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος ΕΑΝ. Πίστευα ότι θα δημιουργηθεί κάτι νέο και διαφορετικό, απ’ ότι υπάρχει σήμερα στην πολιτική της χώρας μας. Την ίδια πίστη και αγωνία έβλεπα και σε συζητήσεις με συμπολίτες μας. Δηλαδή ένας νέος φορέας , μια νέα προσπάθεια από έναν άνθρωπο, άφθαρτο, έντιμο, με λαμπρή διαδρομή στο χώρο της δικαιοσύνης.

Θεώρησα ότι υπάρχουν εκείνα στα στοιχεία με τα οποία θα μπορούσαμε να ενεργοποιήσουμε πολίτες που απέχουν από τα κοινά, απέχουν από τις εκλογές και είναι περιθωριοποιημένοι. Χωρίς να ελπίζουν, ότι κάτι μπορεί ν αλλάξει. Τον ενθουσιασμό της αρχής ,του ξεκινήματος, τον διαδέχθηκε , ο προβληματισμός, για το αν θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε σ αυτό το στόχο.
Όσο αναπτύσσονταν αυτή η προσπάθεια αποδυναμώνονταν οι αρχικοί στόχοι, περιορίζονταν το «πολιτικό μας ακροατήριο» ,έως ότου άρχισε ένας πρωτοφανής πόλεμος για το ποιος είναι τι?

Παρασκήνια, Δικαστήρια , «μπλόφες», συζητήσεις και περίεργες διαβουλεύσεις. Εμπλοκή ανθρώπων και παραγόντων με αμαρτωλό πολιτικό παρελθόν να διεκδικούν «στασίδι» και να εγκλωβίζουν τον επικεφαλής του συνδυασμού σε έναν απολογητικό και όχι προωθητικό λόγο.
Αυτά είναι γεγονότα που μετέτρεψαν τον προβληματισμό μου σε θυμό γιατί ξανά είδα δίπλα μας ανθρώπους που ήρθαν για να κτίσουν νέες καριέρες και να ξεπλύνουν το παρελθόν τους , από την συμμετοχή στο ΛΑΟΣ η οπουδήποτε αλλού. Ως εκ τούτου αποσύρομαι από το ψηφοδέλτιο του ΕΑΝ του Ν. Αχαΐας ευχαριστώντας τον κ Κανελλόπουλο για την τιμή που μου έκανε αλλά και τους πολλούς φίλους που είδαν θετικά την συμμέτοχη μου.
Με εκτίμηση
Σταύρος Κάτσενος.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα