Αρχική » Άρωμα Αχαΐας στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Άρωμα Αχαΐας στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Από News Room
2 λ. ανάγνωσης

Με την κλεψύδρα να αδειάζει, τα κομματικά επιτελεία δουλεύουν σε εντατικούς ρυθμούς για την ολοκλήρωση και την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων τους.

Σύμφωνα με την “Πελοπόννησο” έντονο παρασκήνιο καταγράφεται, εδώ και αρκετές ημέρες, στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, με την ηγεσία του να επιθυμεί, διακαως, μια «έκπληξη» για την Αχαΐα, στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Δεν πρόκειται, βέβαια, για κάποιον υποψήφιο βουλευτή στο νομό, αφού έχει προ πολλού οριστικοποιηθεί πλήρως και επίσημα ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο, αλλά για πρόσωπο εγνωσμένου κύρους, που πραγματικά θα κοσμούσε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Κινήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», με πρωτοβουλία του ίδιου του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, έχει προταθεί μια θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, στον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστο Μπούρα. Οι συζητήσεις – αποκλειστικά μεταξύ των δύο – που να σημειωθεί είναι συχνές και επί πολλών άλλων θεμάτων, είναι προχωρημένες για το ενδεχόμενο αυτό, με τον κ. Μπούρα να μην το αποκλείει μεν, αλλά να προτάσσει ξεκάθαρα την παραμονή του στην αιρετή θέση που κατέχει στο Ακαδημαϊκό Ιδρυμα.

Παρά ταύτα, ο κ. Ανδρουλάκης επιμένει, ως φαίνεται, στο να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ακόμα και σε εκλόγιμη θέση (!), τον κ. Μπούρα, με τις τελικές αποφάσεις – εκατέρωθεν – να λαμβάνονται εντός των επόμενων ημερών.

Εφόσον κάτι τέτοιο – αμοιβαία – επιτευχθεί, η Αχαΐα θα διαθέτει έναν ακόμα εκπρόσωπό της στη νέα σύνθεση της βουλής, πέραν του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου από τον ίδιο κομματικό χώρο και άλλων 8 από τα υπόλοιπες πτέρυγες.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα