Αρχική » Debate: Όχι στο αίτημα των δημοσιογράφων – Η μόνη αλλαγή

Debate: Όχι στο αίτημα των δημοσιογράφων – Η μόνη αλλαγή

Από News Room
1 λ. ανάγνωσης

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η διακομματική Επιτροπή στην οποία συμφωνήθηκε οι τελευταίες λεπτομέρειες του debate της 10ης Μαΐου.

Τα κόμματα συμφώνησαν η τηλεμαχία να είναι ακριβώς ίδια με του 2015.Η μόνη διαφορά θα είναι ότι θα υπάρχουν τελικά 6 θεματικές ενότητες, αφου προστέθηκε μία που αφορά τη νέα γενιά.

Η πρόταση των δημοσιογράφων για ελεύθερη ερώτηση απορρίφθηκε. Έτσι στο τέλος οι πολιτικοί αρχηγοί θα έχουν ελεύθερη τοποθέτηση 3 λεπτών ο καθένας .

Σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν για το format του debate, για τη σειρά των απαντήσεων από τους πολιτικούς αρχηγούς, μετά την πρώτη ερώτηση θα απαντήσει πρώτος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας, μετά ο Νίκος Ανδρουλάκης και κ.ο.κ.. Στη δεύτερη ερώτηση θα απαντήσει πρώτος ο Αλέξης Τσίπρας, θα ακολουθήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης, οι υπόλοιποι αρχηγοί και τελευταίος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Οι θεματικές ενότητες του debate θα είναι οι εξής:

1) Οικονομία, ανάπτυξη, απασχόληση
2) Εξωτερική πολιτική και Άμυνα
3) Κράτος, θεσμοί, διαφάνεια
4) Υγεία, Παιδεία και κοινωνικό κράτος
5) Περιβάλλον και Ενέργεια
6) Νέα γενιά

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα