Αρχική » Είναι επίσημο: Social – Το πρώτο ψηφιακό κόμμα της Ελλάδας

Είναι επίσημο: Social – Το πρώτο ψηφιακό κόμμα της Ελλάδας

Από News Room
2 λ. ανάγνωσης

Μετά και την τυπική κατάθεση των δικαιολογητικών στον Άρειο Πάγο, το πρώτο ψηφιακό κόμμα της Ελλάδας με την ονομασία “Social” είναι γεγονός και ετοιμάζεται να κατέβει στις ερχόμενες εκλογές με συνδυασμούς σε όλη την χώρα. Προσωρινός πρόεδρος ανέλαβε ο Συμεών Καψάλας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ,το Social δημιουργήθηκε μετά από απαίτηση μιας μεγάλης ομάδας ανθρώπων που είναι ενεργοί πολίτες και δεν τους εκφράζουν ούτε τα υπάρχοντα κόμματα, ούτε η πολιτική που ακολουθούν και εκφράζουν.
“Η ανάγκη για εκπροσώπηση στην γεμάτη προκλήσεις σημερινή εποχή είναι παραπάνω από επιτακτική. Το Social είναι ένα κόμμα που προέρχεται από την κοινωνία των πολιτών και προτάσσει τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, την ψηφιακή μετάβαση και την άμεση δημοκρατία. Βασική θέση του κόμματος είναι ότι η πρόοδος και ο εκσυγχρονισμός της πατρίδας μας είναι υπόθεση όλων των πολιτών και η τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα για ενημέρωση και συμμετοχή στις αποφάσεις”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.


Τις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσει το πρόγραμμά του , με συγκεκριμένες θέσεις για την Οικονομία, την Κοινωνία, την Εργασία, τη Δικαιοσύνη, το Περιβάλλον, την Εξωτερική Πολιτική, την Παιδεία και την Ενέργεια. Για την παρουσίασή του προγραμματίζεται και μία μεγάλη διαδικτυακή εκδήλωση, όπου θα έχουν πρόσβαση όλοι οι πολίτες ανεξαρτήτως γεωγραφικού πλαισίου.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου,το Social είναι κόμμα που δεν έχει πολυτελή γραφεία, ούτε χρησιμοποιεί έντυπο διαφημιστικό υλικό. Πιστεύει στη δημοκρατία του διαδικτύου και από εκεί επικοινωνεί τις ιδέες και τις θέσεις του, σεβόμενο την ανάγκη του πολίτη για πληροφόρηση, αξιοκρατία και ισόνομη συμμετοχή στη διαμόρφωση των αποφάσεων.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα