Αρχική » Εκλογές: Πότε κλείνουν τα σχολεία

Εκλογές: Πότε κλείνουν τα σχολεία

Από News Room
1 λ. ανάγνωσης

O κύβος ερρίφθη. Οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 21 Μαίου όπως ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριακός Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια του τελευταίου υπουργικού συμβουλίου.

Με αυτό το δεδομένο , τα σχολεία Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, θα πρέπει να κλείσουν για δύο ημέρες, προκειμένου οι αίθουσες να μετατραπούν σε εκλογικά κέντρα.

Πρόκειται για την Παρασκευή προ των εκλογών, δηλαδή την Παρασκευή 19 Μαΐου και τη Δευτέρα μετά τις εκλογές, δηλαδή τη Δευτέρα 22 Μαΐου.
Τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά κλείνουν στις 15 Ιουνίου 2023
Το τελευταίο μάθημα στα Γυμνάσια θα γίνει στις 30 Μαΐου 2023. Οι εξετάσεις στα Γυμνάσια θα τελειώσουν στις 15 Ιουνίου.
Τα Λύκεια τελειώνουν τα μαθήματα στις 19 Μαΐου 2023. Στη Γ’ Λυκείου οι ενδοσχολικές εξετάσεις σταματούν στις 30 Μαΐου. Οι Α’ και Β’ Λυκείου θα τελειώσουν στις 15 Ιουνίου 2023.
Τα σχολεία λοιπόν αναμένεται να παραμείνουν κλειστά λόγω των εκλογών την Παρασκευή 18 Μαΐου και τη Δευτέρα 22 του ίδιου μήνα.
Για τα παραπάνω σε κάθε περίπτωση αναμένεται και η επιβεβαίωση από το υπουργείο Παιδείας, το οποίο το επόμενο διάστημα θα εκδώσει τη σχετική ανακοίνωση.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα