Αρχική » Εκτός Ελληνικής Λύσης και ο Μυλωνάκης

Εκτός Ελληνικής Λύσης και ο Μυλωνάκης

Από News Room
1 λ. ανάγνωσης

Και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα… Μπορεί να μπήκαμε επισήμως στην προεκλογική περίοδο πριν λίγες ώρες, ωστόσο μόνο συσπείρωση δεν φαίνεται να υπάρχει στην Ελληνική Λύση.

Μετά την αποχώρηση της Αναστασίας – Αικατερίνης Αλεξοπούλους και ο Αντώνης Μυλωνάκης θέτει τον εαυτό του εκτός κόμματος και μιλάει για «άδικη συμπεριφορά» προς το πρόσωπό του.


Η ανακοίνωση της αποχώρησης Μυλωνάκη

«Δια της παρούσης γνωστοποιώ σε εσάς, τους βουλευτές και τα μέλη του κόμματος, την απόφασή μου να αποχωρίσω από το κόμμα «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ». Η απόφαση αυτή οφείλεται στην άδικη συμπεριφορά σας απέναντί μου, η οποία κι ενδεικνύει έλλειψη εμπιστοσύνης, ενώ στα τέσσερα χρόνια που διατελώ Βουλευτής του κόμματος δεν έδωσα το παραμικρό δικαίωμα που να δικαιολογεί αυτή την απουσία εμπιστοσύνης.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα