Αρχική » Οι αλλαγές στο καταστατικό του κόμματος Κασιδιάρη για να παρακάμψει τον σκόπελο του Αρείου Πάγου

Οι αλλαγές στο καταστατικό του κόμματος Κασιδιάρη για να παρακάμψει τον σκόπελο του Αρείου Πάγου

Από News Room
2 λ. ανάγνωσης

Mε αλλαγές στο καταστατικό το κόμμα Κασιδιάρη ανακοίνωσε ως Πρόεδρο του κόμματος τον επίτιμο αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιο Κανελλόπουλο.

Το Πανελλήνιο Συμβούλιο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ συνεδρίασε την Τρίτη 4 Απριλίου και εξέλεξε με απόλυτη πλειοψηφία Πρόεδρο του κόμματος τον Αναστάσιο Κανελλόπουλο.

Οι επίσημες ανακοινώσεις του Πανελληνίου Συμβουλίου από τον Ναύαρχο Μιχαήλ Παναγιωτόπουλο και τον καρδιοχειρουργό Βασίλειο Αποστολίδη.

Οι αλλαγές στο καταστατικό

Άρθρο 8 (παρ. 1 υποενότητα Β’) περί των οργάνων κεντρικής οργάνωσης καθώς και στο άρθρο 1 «ο Πρόεδρος του κόμματος», το οποίο τροποποιείται ως εξής:  

Το κόμμα διευθύνεται από τον Πρόεδρο αυτού, ο οποίος αποφασίζει επί παντός θέματος, που αφορά την λειτουργία του κόμματος. Κατόπιν ονομαστικής ψηφοφορίας το Πανελλήνιο Συμβούλιο εξέλεξε ομόφωνα Πρόεδρο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, τον Επίτιμο Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιο Κανελλόπουλο».  

Ο Πρόεδρος του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ θα καταθέσει το τροποποιηθέν Καταστατικό εντός των προσεχών ημερών στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και εν συνεχεία θα απευθύνει διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα