Αρχική » Έρευνα στο κόμμα Βελόπουλου για μαύρο χρήμα

Έρευνα στο κόμμα Βελόπουλου για μαύρο χρήμα

Από News Room
2 λ. ανάγνωσης

Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής καταπολέμησης μαύρου χρήματος, Χαράλαμπος Βουρλιώτης ,παρενέβη μετά τις καταγγελίες για “μαύρα” στην Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.


Κατόπιν εντολής του θα ερευνηθούν τα όσα έχουν καταγγελθεί τις τελευταίες ημέρες περί χρηματικών ποσών που έμπαιναν στα ταμεία του κόμματος χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις.

Σε τέτοιες καταγγελίες έχει προχωρήσει ο μέχρι πρότινος υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Αντώνης Μυλωνάκης, ο οποίος δημόσια έχει πει ότι κάθε μήνα κάθε βουλευτής έδινε 500 ευρώ σε φάκελο χωρίς απόδειξη στο ταμείο του κόμματος. Σε ίδια καταγγελία έχει προχωρήσει και η πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Αναστασία Αλεξοπούλου.

Στο πλαίσιο της έρευνας της ανεξάρτητης αρχής θα ελεγχθούν τόσο τα καταγγελλόμενα πρόσωπα, όσο και οι ίδιοι οι καταγγέλλοντες, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (σ.σ. ξέπλυμα μαύρου χρήματος).

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα