Αρχική » H Σοφία Ζαχαράκη δίπλα στη νέα γενιά

H Σοφία Ζαχαράκη δίπλα στη νέα γενιά

Από News Room
1 λ. ανάγνωσης

Συνάντηση με νέους μέχρι 25 ετών, που μόλις βγήκαν στην αγορά εργασίας, είχε η Υφυπουργός Τουρισμού και υποψήφια στην Ανατολική Αττική, Σοφία Ζαχαράκη.

Όπως έγραψε η ίδια στο facebook τη συζήτηση μονοπώλησε η εκπροσώπηση των νέων στην πολιτική, οι γυναίκες σε θέση ευθύνης, αλλά και ο επαναπατρισμός νέων που έφυγαν για να δουλέψουν εκτός Ελλάδας.

Όλη η ανάρτηση:

Τι να σας πρωτοπώ για τη σημερινή συνάντηση με φοιτήτριες, φοιτητές, νέες και νέους αποφοίτους σχολών, νέες και νέους μέχρι 25 ετών που κάνουν τα πρώτα βήματα στον επαγγελματικό στίβο!

Μείναμε αρκετή ώρα και συζητήσαμε για πολλά!

Την εκπροσώπηση των νέων στην πολιτική, τις γυναίκες σε θέση ευθύνης, τις νέες θέσεις εργασίας αλλά και την εργατική νομοθεσία, την προοπτική επιστροφής νέων που έφυγαν για να δουλέψουν εκτός Ελλάδας, την ψήφο των ελλήνων του εξωτερικού, το νέο πρόγραμμα στεγαστικής πολιτικής για τους νέους. Επικεντρωθήκαμε σε θέματα νεανικής επιχειρηματικότητας και βέβαια την ισχυρή απαίτησή τους να λειτουργήσει καλύτερα το κράτος,να υπάρχει ασφάλεια δικαίου και ένα περιβάλλον που να επιτρέπει την ατομική και συλλογική πρόοδο χωρίς διακρίσεις και περιορισμούς!

Ένα πρωινό Σαββάτου γεμάτο δημιουργική σκέψη και έμπνευση!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=685225083605727&set=a.332765102185062

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα