Αρχική » Κανελλόπουλος: Δεν θα κατέβει ο Κασιδιάρης στις εκλογές – Τι λέει για συνεργασία με Μπογδάνο

Κανελλόπουλος: Δεν θα κατέβει ο Κασιδιάρης στις εκλογές – Τι λέει για συνεργασία με Μπογδάνο

Από News Room
2 λ. ανάγνωσης

Ο Αναστασιος Κανελλόπουλος, πρώην αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου , διέψευσε τα σενάρια συνεργασίας που διακινούνται τις τελευταίες ώρες περί συνεργασίας με το κόμμα των Εμφιετζόγλου και Μπογδάνου στις εκλογές τις 21ης Μαΐου. «Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ούτε ζητήσαμε ούτε μας ζητήθηκε συνεργασία με το κόμμα Εμφιετζόγλου», είπε στο Open.

O Κανελλόπουλος έβαλε ξανά μπρος στο κόμμα του “ΕΑΝ” λίγο μετά την τροπολογία μπλόκο του μορφώματος Κασιδιάρη. Aξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην αντιεισαγγελέας ανέλαβε πρόεδρος του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη «Έλληνες», προτού ζητήσει την επανενεργοποίηση του κόμματός του «ΕΑΝ», από τον Άρειο Πάγο, μπροστά στον κίνδυνο αποκλεισμού από τις εκλογές, μετά τη νομοθετική παρέμβαση της κυβέρνησης.

Ο Αν. Κανελλόπουλος δήλωσε σήμερα ότι συζητήθηκε συνεργασία με το κόμμα του Κασιδιάρη, με ανάληψη της προεδρίας από μεριάς του πρώην αντιεισαγγελέα. Ωστόσο, όπως ανέφερε επειδή «υπήρξε σχέδιο συνομωτικό» στο οποίο συμμετείχαν «πρώτης γραμμής κυβερνητικά στελέχη… περιμέναμε πως θα εξελιχθεί το σχέδιο αυτό».

Μάλιστα, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι το κόμμα του Κασιδιάρη δεν μπορεί να συγχέεται με τη Χρυσή Αυγή γιατί πρόκειται για κόμμα που ιδρύθηκε το 2020 και πρέπει να κρίνεται για τα χρόνια που υφίσταται. Παράλληλα, αντέτεινε ότι «σήμερα σημαίνοντα κυβερνητικά στελέχη υπήρξαν κομμουνιστές».

Επίσης, ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος σχολίασε ότι υπάρχει τεκμήριο αθωότητας για τον Ηλία Κασιδιάρη, καθώς δεν υπάρχει αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση και μέχρι τότε ο κατηγορούμενος πρέπει να θεωρείται αθώος, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι ο Κασιδιάρης δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές, ούτε το κόμμα «Έλληνες» θα συμμετέχει σε αυτές, χαρακτηρίζοντας τη διαδικασία «φάρσα».

Τέλος, πρόσθεσε ότι αποκλείεται να συμμετέχουν υποψήφιοι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο «ΕΑΝ».

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα