Αρχική » Κανονικά στο πόστο του στο Ευρωκοινοβούλιο ο Γεωργούλης

Κανονικά στο πόστο του στο Ευρωκοινοβούλιο ο Γεωργούλης

Από News Room
1 λ. ανάγνωσης

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο Αλέξης Γεωργούλης για πρώτη φορά μετά την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, ο Αλέξης Γεωργούλης θα συμμετέχει κανονικά στις ψηφοφορίες της Ευρωβουλής όχι όμως ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Έχει παραδώσει άλλωστε όλους τους φακέλους που χειριζόταν.

Και ο ίδιος πάντως ζητά επίσπευση των διαδικασιών. Σύμφωνα με το MEGA έστειλε και τρίτη επιστολή για την επίσπευση των διαδικασιών για την άρση της ασυλίας του. Είχαν προηγηθεί άλλες δύο με αποδέκτη την πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, προκειμένου να συνδράμει η ίδια στις διαδικασίες.

Αυτήν τη φορά, ο Αλέξης Γεωργούλης απευθύνθηκε στην επιτροπή νομικών υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όπου θα συζητηθεί το αίτημα για την άρση της ασυλίας του. Στην επιστολή, ο ευρωβουλευτής τονίζει ότι δε συντρέχουν λόγοι για την καθυστέρηση της συζήτησης.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα