Αρχική » “Καρφιά” Βαρουφάκη για το debate

“Καρφιά” Βαρουφάκη για το debate

Από News Room
2 λ. ανάγνωσης

Λίγο μετά το τέλος του debate ο Γιάνης Βαρουφάκης έκανε τη δική του αποτίμηση για την τηλεμαχία, λέγοντας ότι ήταν ένα πάρα πολύ κακό debate.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Ήταν ένα πάρα πολύ κακό #debate γιατί έχεις 90″ και δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε μεταξύ μας. Το ερώτημα είναι κατά πόσο θα επικρατήσει το αφήγημα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ ότι μας έχουν βγάλει από τα μνημόνια και ποιος το έκανε καλύτερα, πως η Ελλάδα είναι μια ανεξάρτητη χώρα εντός της Ε.Ε., που κινείται στους δικούς της ρυθμούς με βαθμούς ελευθερίας. Αυτό το αφήγημα, που για μας είναι ένα τεράστιο τοξικό ψέμα που πλανάται πάνω από τη χώρα, θα καταφέρει να επικρατήσει και πάλι με αποτέλεσμα ακόμα βαθύτερη χρεοκοπία, ακόμα πιο πολλούς νέους να φεύγουν στο εξωτερικό, γιατί η χώρα δεν είναι βιώσιμη ή το δικό μας κυβερνητικό σχέδιο για τη Ρήξη που έρχεται σε πλήρη αντίθεση και σε #ρήξη με το τοξικό ψέμα των τριών μνημονιακών κομμάτων. Το πρόγραμμά μας βασίζεται στην κατάργηση του #Ηρακλή και στην αντικατάστασή του από μια δημόσια εταιρεία διαχείρισης κόκκινων δανείων, στην κατάργηση του καρτέλ ενέργειας και στην αντικατάσταση από μια πραγματικά ενιαία δημόσια επιχείρηση ηλεκτρισμού, στην κατάργηση του Υπερταμείου ώστε να φύγει πλέον η δημόσια περιουσία από τα χέρια των ξένων αρπακτικών, των δανειστών και να περάσει σε μια νέα αναπτυξιακή τράπεζα και μια νέα Αγροτική Τράπεζα, στο σύστημα #ΔΗΜΗΤΡΑ το οποίο θα απεγκλωβίσει τον ελληνικό λαό από τα χαράτσια των παρασιτικών τραπεζών που όταν σας δανείζουν σας δανείζουν με επιτόκια τοκογλυφικά και όταν εσείς καταθέτετε χρήματα σε αυτούς δεν παίρνετε κανένα επιτόκιο. στην κατάργηση της ενοικιαζόμενης εργασίας, γιατί όσοι νέοι δεν φεύγουν, είναι καταδικασμένοι να μπαίνουν στην ουρά των ορδών των ενοικιαζόμενων εργαζομένων.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα