Αρχική » Κασιδιάρης: Η αντίδρασή του μέσα από τη φυλακή για τα υπομνήματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Κασιδιάρης: Η αντίδρασή του μέσα από τη φυλακή για τα υπομνήματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Από News Room
3 λ. ανάγνωσης

Λίγες ώρες μετά την κατάθεση υπομνημάτων στο Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να αποτραπεί η κάθοδος του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη στις εκλογές, ο καταδικασμένος Χρυσαυγίτης στέλνει το δικό του μήνυμα μέσα από τις φυλακές.

“Η πράξη του αυτή συνιστά ηθική αυτουργία σε απόπειρα κατάλυσης του Δημοκρατικού Πολιτεύματος και στρέφεται ενάντια στην Πατρίδα και τον Ελληνικό Λαό”, τονίζει σε μακροσκελή ανάρτηση. Το κόμμα του Κασιδιάρη έχει απαντήσει και δια της νομικής οδού.

Ολόκληρη η ανάρτηση Κασιδιάρη

Κατατέθηκαν οι πλήρεις συνδυασμοί του Εθνικού κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ με εκατοντάδες υποψηφίους σε όλη την επικράτεια. Πανικός σε Νέα Δημοκρατία και Πασοκ που σύμφωνα με την απόφαση του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων για την Siemens λειτουργούν συστηματικά και διαχρονικά ως πλυντήρια μαύρου χρήματος και ως εγκληματικές οργανώσεις νομιμοποίησης εσόδων από έκνομες δραστηριότητες. Αποτελεί πρόκληση η κατάθεση αστείων και νομικά αβάσιμων υπομνημάτων (από αυτούς που χρωστάνε πάνω από εννιακόσια εκατομμύρια ευρώ και που θα έπρεπε να έχουν ήδη αποκλειστεί από τις εκλογές) εις βάρος του πιο έντιμου και καθαρού κόμματος της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Ο ίδιος ο Μητσοτάκης υπογράφει το σαθρό υπόμνημα της ΝΔ και απαιτεί από τον Άρειο Πάγο να παραβιάσει τα άρθρα 20, 29 και 51 του Συντάγματος. Η πράξη του αυτή συνιστά ηθική αυτουργία σε απόπειρα κατάλυσης του Δημοκρατικού Πολιτεύματος και στρέφεται ενάντια στην Πατρίδα και τον Ελληνικό Λαό. Με τρεις αιτήσεις εξαίρεσης απαντήσαμε άμεσα στο κυβερνητικό πραξικόπημα που έχει σκοπό τον παράνομο αποκλεισμό μας από τις εκλογές. Η πρώτη αφορά τη δικαστικό Κλάπα που με προφυλάκισε παράνομα το 2014 με την άθλια αιτιολογία της νόμιμης κατοχής ενός κυνηγητικού όπλου με άδεια. Έμεινα στη φυλακή για έναν ολόκληρο χρόνο και εν τέλει αθωώθηκα αμετάκλητα, γεγονός που τεκμηριώνει τη μεροληψία της συγκεκριμένης εις βάρος μου. Οι άλλες δύο αιτήσεις εξαίρεσης αφορούν τη δικαστικό Υφαντή και τη νέα πρόεδρο του Α1 τμήματος Κιουπτσίδου, που κατέλαβε τη θέση του Χρήστου Τζανερίκου μετά την απόπειρα δωροδοκίας του από τον Γεραπετρίτη και την καρατόμηση του με τον πρόσφατο εκτρωματικό νόμο. Για τη σύνταξη του νόμου αυτού συνωμότησε – σύμφωνα με δημοσιεύματα που δεν διαψεύστηκαν ποτέ – η τριάδα Κλάπα, Υφαντή, Κιουπτσίδου σε μυστική συνάντηση στου Παπάγου. Η κυβέρνηση έχει υποσχεθεί ανώτατες ιεραρχικά θέσεις σε όσους συνδράμουν στον παράνομο αποκλεισμό μας από τις εκλογές. Οι μεθοδεύσεις και οι συνωμοσίες τους δεν θα περάσουν. Ο ανένδοτος αγώνας για την υπεράσπιση του Συντάγματος και των ελεύθερων εκλογών θα φτάσει μέχρι το τέλος.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα