Αρχική » Καταγγελία Βελόπουλου για ΝΔ: Παίρνετε τηλέφωνα υποψήφιούς μας για κατέβουν με εσάς

Καταγγελία Βελόπουλου για ΝΔ: Παίρνετε τηλέφωνα υποψήφιούς μας για κατέβουν με εσάς

Από News Room
2 λ. ανάγνωσης

Από το βήμα της Βουλής, ο Κυριάκος Βελόπουλος, κατήγγειλλε οχλήσεις από στελέχη της Νέας Δημοκρατίους σε υποψηφίους του κόμματός του προκειμένου όπως είπε να αναθεωρήσουν την απόφασή τους.

«Εκεί στη ΝΔ ήδη ξεκινήσατε τα τηλέφωνα. Έχετε απελπιστεί. Από τώρα ξεκινήσατε την αποστασία. Ήδη παίρνετε τηλέφωνα ακόμα και σε υποψηφίους της Ελληνικής Λύσης για να τους πείσετε να κατέβουν υποψήφιοι με τη ΝΔ! Βέβαια ένα κόμμα που είναι μεγαλωμένο μέσα στην αποστασία είναι εθισμένο σε αυτήν. Τα τελευταία χρόνια βέβαια έχουμε και παλίνδρομες επαναφορές. Φεύγουν βουλευτές από ένα κόμμα πάνε σε άλλο, ξαναεπιστρέφουν. Αλλά και τα τρία κόμματα δεν έχετε καμία ιδεολογική διαφορά, δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.


Και συνέχισε: «Όταν η ΝΔ παίρνει τηλέφωνα σε υποψηφίους μας για να μην κατέλθουν με την Ελληνική Λύση στις εκλογές, φανταστείτε τί θα γίνει την επομένη των εκλογών. Πώς θα φεύγουν οι βαλίτσες ζητώντας αποστάτες. Και όλα αυτά γιατί σας ενδιαφέρει μόνο η καρέκλα. Είστε βουτηγμένοι στο βούρκο της ανηθικότητας. Έχετε χάσει κάθε ηθικό πλεονέκτημα. Εμείς όμως θα σας πάμε στον εισαγγελέα. Τέρμα οι πλάκες. Έχετε κάνει την ανηθικότητα επιστήμη. Εμείς αντίθετα έχουμε το ηθικό πλεονέκτημα που δεν έχει η ΝΔ. Εσείς είστε μια συμμορία πολιτική που το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η εξουσία και το πώς θα συνεχίσετε να την διαχειρίζεστε.»

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα