Αρχική » Νέα καταγγελία Κασιδιάρη μέσα από τις φυλακές

Νέα καταγγελία Κασιδιάρη μέσα από τις φυλακές

Από News Room
1 λ. ανάγνωσης

Λίγες ημέρες μετά το μπλόκο από τον Άρειο Πάγο, ο Ηλίας Κασιδιάρης επανέρχεται μέσω twitter και καταγγέλλει ότι η απόφαση ήταν πολιτικά υπαγορευμένη και είχε γραφτεί καιρό πριν.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Σήμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα τα πρώτα ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ που αποδεικνύουν ότι η αντισυνταγματική απόφαση του Αρείου Πάγου ήταν προειλημμένη, πολιτικά υπαγορευμένη και είχε γραφτεί πολύ καιρό πριν την συνεδρίαση του δικαστηρίου. Όταν η δικηγόρος μου κλήθηκε από το Α1 για να λάβει αντίγραφα της δικογραφίας, διαπίστωσε έκπληκτη ότι μέσα στον όγκο των εγγράφων υπήρχε έτοιμη η τελική απόφαση απαγόρευσης συμμετοχής μας στις εκλογές. Δεν καταγγείλαμε αυτό το τρομακτικό γεγονός, γιατί περιμέναμε την επίσημη δημοσίευση του σχετικού κειμένου, που τελικά ήταν πανομοιότυπο (copy-paste) με αυτό που τους έπεσε κατά λάθος μέσα στον φάκελο με τα υπομνήματα. Οι αποδείξεις που κρατάμε στα χέρια μας είναι αδιαμφισβήτητες και συντριπτικές. Συντάσσεται ειδική πραγματογνωμοσύνη για τα μεταδεδομένα του επίμαχου φωτογραφικού υλικού και θα ζητηθούν ένορκες καταθέσεις όλων των αυτοπτών μαρτύρων των επίμαχων γεγονότων. Τεκμηριώνεται μία σειρά από βαρύτατα εγκλήματα εις βάρος του πολιτεύματος και της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης. Ο Αγώνας των ΕΛΛΗΝΩΝ για την Πατρίδα και τη Δημοκρατία θα φτάσει μέχρι το τέλος!

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα