Αρχική » Νέα συνεδρίαση της Διακομματικής για το debate

Νέα συνεδρίαση της Διακομματικής για το debate

Από News Room
2 λ. ανάγνωσης

Συνεδριάζει και πάλι σήμερα στις 12:30 η Διακομματική Επιτροπή εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, μετά από πρόσκληση της Υπηρεσιακής Υπουργού Εσωτερικών, κ. Καλλιόπης Σπανού.

Οι εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών κομμάτων θα παρουσιαστούν προκειμένου να οριστικοποιήσουν ζητήματα που τέθηκαν στην συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής που συνήλθε το Σάββατο 29 Απριλίου και κυρίως το θέμα του debate των πολιτικών αρχηγών.


Θα έχουν άλλωστε στα χέρια τους και την επιστολή των δημοσιογράφων που θα λάβουν μέρος στο debate. Στη χθεσινή τους συνάντηση αποφασίστηκε ομόφωνα να αποσταλεί επιστολή προς τη Διακομματική Επιτροπή, στην οποία οι δημοσιογράφοι προτείνουν να αντικατασταθεί η τελευταία ενότητα, που περιλαμβάνει απευθείας τοποθέτηση των πολιτικών αρχηγών, με ελεύθερη ερώτηση των δημοσιογράφων.

“Οι δημοσιογράφοι που συμμετέχουμε στο Debate συμφωνήσαμε και προτείνουμε να αντικατασταθεί η τελευταία ενότητα που περιλαμβάνει απευθείας τοποθέτηση των πολιτικών αρχηγών στην κάμερα, με ελεύθερη ερώτηση των δημοσιογράφων όπως είθισται να συμβαίνει μέχρι σήμερα. Με τον τρόπο αυτό θα δοθεί η δυνατότητα και στους έξι δημοσιογράφους να υποβάλλουν ερωτήσεις σε όλους τους αρχηγούς. Παρακαλούμε επίσης να μας ενημερώσετε για τη σειρά την οποία θα απαντούν οι πολιτικοί αρχηγοί ανά θεματική ενότητα”, αναφέρει η σχετική επιστολή.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα