Αρχική » Νέο tweet από τον Ηλία Κασιδιάρη μία ημέρα πριν την απόφαση του Αρείου Πάγου

Νέο tweet από τον Ηλία Κασιδιάρη μία ημέρα πριν την απόφαση του Αρείου Πάγου

Από News Room
2 λ. ανάγνωσης

Μία ημέρα πριν την απόφαση του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου για την κάθοδο ή όχι του κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές, ο καταδικασμένος χρυσαυγίτης επανέρχεται μέσω twitter.


Ο Ηλία Κασιδιάρης επικαλείται τον συνταγματολόγο Σωτήριο Ρίζο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “ο ανώτατος δικαστής, που επί σειρά ετών έκρινε την συνταγματικότητα των νόμων του ελληνικού κράτους, δηλώνει ότι αν το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου δεν επιτρέψει την κάθοδό μας στις εκλογές, τότε η απόφαση του θα είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ και ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ. “

Η ανάρτηση Κασιδιάρη:

Σύμφωνα με τον τ. Πρόεδρο του ΣτΕ κο. Σωτήριο Ρίζο, το σχέδιο αποκλεισμού του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ από τις εκλογές είναι: «Αντίθετο προς την συνταγματική τάξη και θα δημιουργήσει μια διαρκή ρευστότητα στην λειτουργία της δημοκρατικής αρχής». Με απλά λόγια ο ανώτατος δικαστής, που επί σειρά ετών έκρινε την συνταγματικότητα των νόμων του ελληνικού κράτους, δηλώνει ότι αν το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου δεν επιτρέψει την κάθοδό μας στις εκλογές, τότε η απόφαση του θα είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ και ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ. Έχουμε ήδη ξεπεράσει τα διψήφια ποσοστά και κάθε παράνομη ενέργεια εις βάρος του κόμματος στρέφεται ταυτόχρονα ενάντια σε μισό εκατομμύριο Έλληνες πολίτες. Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την Πατρίδα και την Δημοκρατία. Σε κάθε περίπτωση ο αγώνας του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ θα είναι νικηφόρος.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα