Αρχική » Οι επόμενες κινήσεις Κασιδιάρη – Το μήνυμα στον Κ.Μητσοτάκη

Οι επόμενες κινήσεις Κασιδιάρη – Το μήνυμα στον Κ.Μητσοτάκη

Από News Room
1 λ. ανάγνωσης

Επανήλθε μέσω Twitter ο καταδικασμένος Ηλίας Κασιδιάρης. Αυτή τη φορά αναφέρεται στις επόμενες κινήσεις του, ενώ απαντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός το πρωί σε συνέντευξή του.

Σύμφωνα με όσα λέει την Τετάρτη θα δημοσιοποιήσει υλικό που θα καθιστά άκυρη την απόφαση του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου, ενώ θα θέσει ζήτημα για τη νομιμότητα των εκλογών.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Tην Τετάρτη 10/5 δίνουμε στη δημοσιότητα κρίσιμο αποδεικτικό υλικό, που καθιστά ΑΚΥΡΗ την Απόφαση του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου για τον εκλογικό μας αποκλεισμό. Προσφεύγουμε στα αρμόδια ελεγκτικά όργανα και θέτουμε μείζον ζήτημα για τη νομιμότητα των εκλογών της 21ης Μαΐου. Ο Μητσοτάκης πανηγύριζε σήμερα στον ΑΝΤ1 δηλώνοντας ότι: «Η μάχη κερδήθηκε και ο Κασιδιάρης δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές». Του Απαντώ: 1ον) Μέχρι τώρα συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω να προσπαθούν να δωροδοκήσουν τον αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου και στη συνέχεια να υπαγορεύουν την προειλημμένη απόφαση του δικαστηρίου. Υπάρχουν ακλόνητα στοιχεία που αποδεικνύουν την τέλεση αυτών των δύο βαρύτατων εγκλημάτων. 2ον) Κανείς δεν κερδίζει μία μάχη προτού αυτή ολοκληρωθεί και όπως έλεγε ο σοφός Σόλων: «Μηδένα προ του τέλους μακάριζε»

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα