Αρχική » Οικονόμου: Στις εκλογές ζητάμε ισχυρή ΝΔ

Οικονόμου: Στις εκλογές ζητάμε ισχυρή ΝΔ

Από News Room
2 λ. ανάγνωσης

Κρίσιμη για την επόμενη ημέρα χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος , Γιάννης Οικονόμου, την κάλπη της 21ης Μαΐου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Open.


«Έχουμε μια κάλπη μπροστά μας, είναι η κάλπη των εκλογών της 21ης Μαΐου. Αυτό που λέμε στον ελληνικό λαό με πολύ μεγάλη σαφήνεια είναι ότι αυτή η κάλπη είναι κρίσιμη και καθοριστική για να διαμορφώσει τις πολιτικές εξελίξεις της επόμενης μέρας. Σ’ αυτή την κάλπη ζητάμε και θέλουμε ισχυρή Νέα Δημοκρατία, τόσο ισχυρή έτσι ώστε σε ένα περιβάλλον ενισχυμένης αναλογικής να προκύψει μια κυβέρνηση που θα εμπνέει σοβαρότητα, σταθερότητα και κυρίως το αίσθημα της συνέχειας».
«Μη ρωτάτε εμάς για συνεργασίες, είμαστε πάρα πολύ σαφείς. Ρωτήστε για συνεργασίες εκείνους που πιστεύουν ότι η απλή αναλογική είναι ένα σύστημα το οποίο μπορεί να προσφέρει στη χώρα σταθερότητα. Εμείς, αυτό που λέμε από την πρώτη στιγμή είναι ότι στην πρώτη κάλπη της 21ης Μαΐου οι πολίτες θα κληθούν να συγκρίνουν την Ελλάδα του 2023 με την Ελλάδα του 2019, να συγκρίνουν και να αξιολογήσουν προτάσεις και αξιοπιστία για το πώς η χώρα θα πορευτεί την επόμενη μέρα» πρόσθεσε.
«Να μας πουν ότι “προοδευτική διακυβέρνηση” είναι ο κ. Βαρουφάκης που θα κυβερνά μαζί με τον κ. Τσίπρα και τον κ. Ανδρουλάκη» υπογράμμισε.

Για το δυστύχημα στα Τέμπη
Επίσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία με όλους τους σιδηροδρομικούς, τις διοικήσεις έτσι ώστε η επανεκκίνηση των σιδηροδρόμων, που έχει γίνει σε ένα τμήμα, που έχει γίνει για τις εμπορικές αμαξοστοιχίες και για κάποιες άλλες τοπικές γραμμές, να συνεχιστεί και να προχωρήσει με ασφάλεια. «Εξελίσσεται και με πολύ γρήγορους ρυθμούς, η επικοινωνία με ειδικούς από την Ευρώπη και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και με αξιωματούχους σιδηροδρομικών Αρχών, ευρωπαϊκών χωρών, που έχουν πιο προηγμένα σιδηροδρομικά συστήματα από εμάς, για την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και για την υποστήριξη. Η ανασυγκρότηση των σιδηροδρόμων και μεσοπρόθεσμα, αλλά και μακροπρόθεσμα είναι κεντρική και βασική μας προϋπόθεση, όπως και βασική μας προτεραιότητα είναι να υλοποιηθεί αυτό που εξαγγείλαμε πριν από 15 μέρες, η ασφαλής επανεκκίνηση στο σύνολο του δικτύου» είπε.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα