Αρχική » Βασιλική Λάζου: Προτεραιότητα ο ίδιος ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας

Βασιλική Λάζου: Προτεραιότητα ο ίδιος ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας

Από News Room
2 λ. ανάγνωσης

Συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας είχε σήμερα η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Βασιλική Λάζου στα γραφεία του στο Εμπορικό Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ηλίας Κεφαλάς και ο Αντιπρόεδρος κ. Αθανάσιος Καρκάνης ενημέρωσαν την κ. Λάζου για τα αιτήματα του κλάδου δίνοντας έμφαση σε φορολογικά ζητήματα, την ανάγκη χρηματοδότησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, τον καθορισμό πλαισίου λειτουργίας των διαδικτυακών πωλήσεων και την επανεξέταση του νόμου για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές. Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος και τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής μας. Στη συνάντηση παρέστη, ύστερα από πρωτοβουλία της κ. Λάζου, και ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμαριάς κ. Νίκος Πασαλίδης με τον οποίο το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει γόνιμες απόψεις για τα ζητήματα του κλάδου και τις δραστηριότητες.

Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Λάζου άκουσε με ενδιαφέρον τα αιτήματα και τις προτάσεις του εμπορικού συλλόγου Λαμίας και εξέθεσε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας οι οποίες ικανοποιούν πολλά από τα αιτήματα του εμπορικού κόσμου.

Η κ. Λάζου επισήμανε την ανάγκη ενίσχυσης της Λαμίας που αποτελεί το κέντρο της Περιφέρειας της Στερεάς όπως και της ανάδειξης του ιστορικού τριγώνου Θερμοπύλες – Αλαμάνα – Γοργοπόταμος και των ιαματικών πηγών της περιοχής που θα προσελκύσουν επισκέπτες στην πόλη μας και θα τονώσουν την οικονομική δραστηριότητα. Σημείωσε ότι αποτελούν διαχρονικά αιτήματα όχι μόνο του εμπορικού συλλόγου αλλά και άλλων φορέων και των κατοίκων της περιοχής. Το ζήτημα όμως της τουριστικής ανάπτυξης έχει παραμείνει στα χαρτιά και είναι καιρός με την προοδευτικη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να προχωρήσουμε στην υλοποίηση ενός αναπτυξιακού προγράμματος που θα αναδεικνύει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα