Αρχική » Εμφάνιση Κασιδιάρη μέσα από τις φυλακές Δομοκού

Εμφάνιση Κασιδιάρη μέσα από τις φυλακές Δομοκού

Από Ματίνα Τσακιρίδου
2 λ. ανάγνωσης

Η πρώτη απάντηση Κασιδιάρη μετά τις εξελίξεις στο θέμα της καθόδου του κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ υπό την προεδρία του Αναστάσιου Κανελλόπουλου

Δήλωση και από τον Αναστάσιο Κανελλόπουλο

Πανικόβλητο το Μαξίμου και σύσσωμο σχεδόν το Μιντιακό σύστημα,  που στηρίζει την Μητσοτακική προπαγάνδα, «από πρωίας μέχρι νυκτός», λυσσά, υβρίζει, και συκοφαντεί. Όλες οι επιθέσεις εκπορεύονται από αυτό. Για να διασωθεί το Μητσοτακικό Πριγκιπάτο, βυθίζουν ύπουλα δηλητηριασμένο μαχαίρι στην πλάτη του Κόμματος.

Οι Κυβερνητικοί Αξιωματούχοι έχουν χάσει τον έλεγχο των λόγων τους. Η πρόβλεψη της ασφαλούς ήττας τους, τους καθιστά νευρικούς. Ο εκπρόσωπος της Κυβερνήσεως, μετεβλήθη σε κοινό υβριστή. Δι’ ομαδικού χαρακτηρισμού, καθυβρίζει τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που προσβλέπουν στο «Κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ».

Κατάπληκτη η κοινή γνώμη διαπιστώνει, ότι για να διατηρηθεί ο κύριος Μητσοτάκης στην εξουσία, επιστρατεύει όλα τα μέσα. Δεν ορρωδεί προ ουδεμιάς συνταγματικής εκτροπής. Καταφώρως παραβιάζει το Σύνταγμα και καταπατά τα θεμελιώδη πολιτικά δικαιώματα του λαού.

Με κυνισμό Δεληγιαννικής Φατρίας, παρεμβαίνει στον Οργανισμό Λειτουργίας του Αρείου Πάγου. Προαναγγέλλει τρίτη νομοθετική παρέμβαση, δια της οποίας εμμέσως ομολογούν, ότι απεργάζονται παρεμβάσεις στο έργο του Αρείου Πάγου. Θέλουν, δηλαδή, να συνεχίσουν την προσφιλή τακτική τους! Θέλουν να εισαγάγουν καινά δαιμόνια στην Δικαιοσύνη. Να την διαφθείρουν. Να την ταπεινώσουν. Να την εξευτελίσουν.

Χωρίς αμφιβολία είναι επικίνδυνοι!

Δημοκρατικέ Λαέ – Έλληνες Πατριώτες

Η ώρα της κρίσεως πλησιάζει!

«Οι τα φαύλα πράξαντες» θα τιμωρηθούν από τον Λαό.

Η Δημοκρατία θα νικήσει.

Η Συνταγματική νομιμότητα θα αποκατασταθεί.

Αθήνα 07-04-2023

Ο Πρόεδρος

Αναστάσιος Κανελλόπουλος

Επίτιμος Αντεισαγγελεύς του Αρείου Πάγου

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα