Αρχική » Ψηφοδέλτια στην Καβάλα παρουσίασε το κόμμα Κασιδιάρη

Ψηφοδέλτια στην Καβάλα παρουσίασε το κόμμα Κασιδιάρη

Από Μάκης Γασπαρινάτος
1 λ. ανάγνωσης

‘Οπως αναφέρει η ανακοίνωση τους: Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ φαίνεται πως ενόχλησε τα “μεγάλα συστημικά κόμματα” και τα φερέφωνά τους, όταν ανακοίνωσε πως θα γίνει παρουσίαση Υποψήφιων Βουλευτών της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ενοχλήθηκαν τόσο πολύ μάλιστα που πίεσε πολιτικό πρόσωπο το εμπορικό κέντρο Καβάλας ώστε να μας ακυρώσει το μαγαζί που είχαμε κλείσει για την εκδήλωση, εδώ και εβδομάδες. Επίσης ανακοίνωσαν τα συστημικά κόμματα παράνομες αντισυγκεντρώσεις για να εκφράσουν το μίσος τους και πόσο τους πονάει που υπάρχει το Κίνημά μας και οι ΕΛΛΗΝΕΣ που το συναποτελούν… Παρόλες τις δυσκολίες οι υποψήφιοι βουλευτές της περιφέρειας αλλά και πολλά μέλη και υποστηρικτές, βρέθηκαν στην Καβάλα σε μία άλλη τοποθεσία, όπου και πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η δεύτερη εκδήλωση της Καβάλας από την ίδρυση του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα