Αρχική » Το ευχαριστώ της Ελένης Χρονοπούλου

Το ευχαριστώ της Ελένης Χρονοπούλου

Από News Room
2 λ. ανάγνωσης

Με ανάρτησή της στο Facebook, η Ελένη Χρονοπούλου, ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, για την υποψηφιότητά της στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ τονίζοντας πως «η απόφαση της μεγάλης αλλαγής είναι στο χέρι μας».

Συγκεκριμένα, η Ελένη Χρονοπούλου, ανέφερε: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη για τη μεγάλη τιμή να δώσω τη μάχη των εθνικών εκλογών από το ψηφοδέλτιο Επικράτειας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Το ψηφοδέλτιο ενώνει τις γενιές, τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς χώρους που θεμελιώνουν μια νέα σχέση ελπίδας με την ελληνική κοινωνία. Χτίζει μια γέφυρα ανάμεσα στην εμπειρία και την ανανέωση. Κυρίως όμως ενώνει τους εκπροσώπους της γενιάς των διαδοχικών κρίσεων, αυτούς που έφυγαν, με αυτούς που έμειναν. Όλοι μαζί μπορούμε να αποδείξουμε ότι η νέα γενιά, εντός και εκτός συνόρων, είναι η μεγάλη προστιθέμενη αξία του ελληνισμού.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι η μόνη παράταξη που μπορεί να διασφαλίσει ένα πιο ισχυρό κοινωνικό κράτος και μια δίκαιη οικονομική ανάπτυξη. Στις 21 Μαΐου κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, με αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Για να διαμορφώσουμε μια καθημερινότητα στην οποία δεν επιβιώνουμε απλά αλλά μας επιτρέπεται να δημιουργούμε.

Η απόφαση της μεγάλης Αλλαγής είναι στο χέρι μας».

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα