Αρχική » ΠΑΤΡΙΔΑ: Μήνυμα για την ημέρα της γυναίκας

ΠΑΤΡΙΔΑ: Μήνυμα για την ημέρα της γυναίκας

Από Μάκης Γασπαρινάτος
1 λ. ανάγνωσης

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πατριωτικής Δύναμης Αλλαγής – ΠΑΤΡΙΔΑ, Κωνσταντίνος Γρηγορόπουλος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Η Ημέρα της Γυναίκας είναι συνήθως μια αφορμή για εορτασμούς, εκδηλώσεις και ευχές, ενώ θα έπρεπε πρωτίστως να είναι μια ημέρα προβληματισμού.

Πολλές φορές, η υποκρισία τόσο της κοινωνίας όσο και των υποκινούμενων κατά καιρούς κινημάτων —που υπερασπίζονται προσχηματικά τις γυναίκες και χρησιμοποιούν στερεότυπα που ψευδώς ισχυρίζονται ότι παλεύουν να καταργήσουν— ούτε προστατεύουν τη γυναίκα και τα δικαιώματά της ούτε ενισχύουν τον ρόλο της.

Ως κοινωνία και ως πολιτεία οφείλουμε να εκφράζουμε έμπρακτα τον σεβασμό, την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη μας προς όλες τις γυναίκες, αναγνωρίζοντας ότι ο ρόλος τους στην κοινωνία εκτός από θεμελιώδης είναι πρωτίστως συνεκτικός, η δε προσφορά τους ανεκτίμητη και πολυδιάστατη.”

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα