Αρχική » Άλλοι δυο σχηματισμοί στο κόμμα Εμφιετζόγλου

Άλλοι δυο σχηματισμοί στο κόμμα Εμφιετζόγλου

Από Ματίνα Τσακιρίδου
2 λ. ανάγνωσης

Tην περαιτέρω διεύρυνση της Πατριωτικής Ένωσης με την προσθήκη στις γραμμές της και των κομμάτων “Ελληνική Ανατροπή” και “Νέα Ελλάδα” ανακοίνωσε τη Δευτέρα το κόμμα Εμφιετζόγλου. Στην Πατριωτική Ένωση εντάσσονται πλέον, μετά την συμφωνία των προέδρων τους Πάρη Κουρτζίδη (Ελληνική Ανατροπή) και Ηλία Μαρκόπουλο με τον πρόεδρο της Πατριωτικής Ενώσεως Πρόδρομο Εμφιετζόγλου και αυτοί οι δύο σχηματισμοί.

Επιπρόσθετα ο  Πάρις Κουρτζίδης, πρώην συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Γραμματέως του Συμβουλίου Συνεργαζομένων Πολιτικών Αρχηγών της Πατριωτικής Ενώσεως.

Η ταύτιση των βασικών θέσεων της Πατριωτικής Ενώσεως με αυτές των δύο κομμάτων, η ιδεολογική τους σύμπνοια και ο κοινός στόχος για την ύπαρξη μιας ισχυρής Εθνικής Αντιπολίτευσης στην επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο έκαναν την επιλογή αυτή μονόδρομο.

Στην Πατριωτική Ένωση συμμετέχουν πλέον, πέραν από τον Πατριωτικό Σύνδεσμο και το Ελληνορθόδοξο Κίνημα Σωτηρίας (ΕΛΚΙΣ), που ήταν τα πρώτα κόμματα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του Προδρόμου Εμφιετζόγλου, η Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής (ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.) του βουλευτού Α’ Αθηνών και Αντιπροέδρου πλέον Κωνσταντίνου Μπογδάνου, το Εθνικό Πατριωτικό Κόμμα Ελλάδος, η «Ελληνική Ανατροπή» και η «Νέα Ελλάδα. Τη στήριξή τους στη συνεργασία αυτή έχουν εκφράσει η Επιτροπή Ελληνισμού, το Ελληνικό Τμήμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ, και ο Ελληνο-Ρωσσο-Αρμενικός Συλλόγος Φιλίας.

Η Πατριωτική Ένωση συνεχίζει να πορεύεται με γνώμονα την ενότητα και συσπείρωση του πατριωτικού χώρου και καλεί όλους τους πατριώτες και τους πατριωτικούς φορείς να επιβιβαστούν στο άρμα της, που θα τους οδηγήσει στη νίκη.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα