Αρχική » ΣΥΡΙΖΑ: Μετά την επιβεβαίωση του ΟΣΕ αναμένουμε μια επίσημη δικαιολογία από την κυβέρνηση

ΣΥΡΙΖΑ: Μετά την επιβεβαίωση του ΟΣΕ αναμένουμε μια επίσημη δικαιολογία από την κυβέρνηση

Για αδράνεια κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Από Μαρία-Ελένη Χωματιανού
1 λεπτό ανάγνωσης

Στην επίσημη ανακοίνωση του ΟΣΕ αναφέρεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχετικά με το σύστημα τηλεδιοίκησης το 2019. Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει πως «ο ΟΣΕ σήμερα με επίσημη ανακοίνωσή του επιβεβαιώνει ότι μετά την πυρκαγιά του Ιουλίου του 2019, ο σταθμός της Λάρισας μπορούσε να παρακολουθεί τα τρένα μόνο για μία απόσταση 5χλμ μετά το σταθμό. Ενώ μέχρι τότε είχε τη δυνατότητα παρακολούθησης από το Σταθμό της Λάρισας έως τους Νέους Πόρους, δηλαδή όλο το εύρος της περιοχής όπου κινήθηκαν τα δυο μοιραία τρένα αντίθετα για αρκετά χιλιόμετρα στην ίδια γραμμή».

Και αφού εστιάσει στο κομμάτι της ανακοίνωσης που γίνεται λόγος για την πυρκαγιά στην περιοχή της Ζάχαρης Λάρισας υπογραμμίζει: «Με δυο λόγια αν οι ζημιές στα καλώδια και τον εξοπλισμό είχαν αποκατασταθεί μετά τη πυρκαγιά του Ιούλη του 2019, θα είχαμε αποφύγει το τραγικό δυστύχημα. Αναμένουμε, μετά την επιβεβαίωση του ΟΣΕ, μια επίσημη δικαιολογία για τη μοιραία αδράνεια από τη πλευρά της κυβέρνησης».

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα