Αρχική » Στο δημαρχείο Ηρακλείου ο Φώτης Καρύδας

Στο δημαρχείο Ηρακλείου ο Φώτης Καρύδας

Από Ματίνα Τσακιρίδου
1 λ. ανάγνωσης

Το δημαρχείο Ηρακλείου  επισκέφτηκε ο υποψήφιος βουλευτής στον βόρειο τομέα Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, Φώτης Καρύδας, προκειμένου να ενημερωθεί για τα θέματα της πόλης από τον δήμαρχο, Νίκο Μπάμπαλο, και  στελέχη της δημοτικής αρχής.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τον υποψήφιο βουλευτή για όσα έχει πετύχει η δημοτική αρχή αυτά τα χρόνια, με κορυφαίο την απόκτηση του Κτήματος Φιξ, τη μάχη που δίνει καθημερινά για να γίνει το Ηράκλειο μια πόλη πιο λειτουργική, ασφαλής και όμορφη αλλά και για τις μεγάλες διεκδικήσεις, ειδικά όσες αφορούν κυβερνητικούς χειρισμούς, όπως η κατασκευή της επέκτασης της λεωφόρου Κύμης, όπου ο Δήμος διεκδικεί να γίνει με τρόπο που δεν θα διαταράσσει την εύρυθμη λειτουργία της πόλης και την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Ηρακλειώτης και ο ίδιος, είχε ήδη μια καλή εικόνα για τα τεκταινόμενα στο Δήμο, την οποία όμως στοχεύει να εμπλουτίσει με τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις που αξιώνει ο Δήμος Ηρακλείου  από την κεντρική, κυρίως, διοίκηση προκειμένου να στηρίξει και να προωθήσει την ικανοποίησή τους σε περίπτωση εκλογής του στην ελληνική Βουλή.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα