Αρχική » Κυρανάκης: δεν είναι ώρα για αντιπαραθέσεις

Κυρανάκης: δεν είναι ώρα για αντιπαραθέσεις

Από Μάκης Γασπαρινάτος
1 λεπτό ανάγνωσης

Την ώρα που η χώρα πενθεί τα παιδιά της ειλικρινά δεν πιστεύω ότι είναι η ώρα για αντιπαραθέσεις. Θεωρώ όμως την συνέπεια, την πιο βασική και θεμελιώδη αξία που πρέπει να έχει ένας πολιτικός για να πορεύεται.

Ένα video που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες με ψευδείς ισχυρισμούς με κατηγορεί για ασυνέπεια και αλλαγή στάσης, θυμίζοντας αυτό που είχα γράψει το 2018, με το επιχείρημα ότι για τα Τέμπη δεν έχω πει τίποτα.

Εδώ λοιπόν είναι οι τρεις δημόσιες τοποθετήσεις μου για τον άδικο χαμό τόσων νέων ανθρώπων στα Τέμπη, την Πέμπτη και την Παρασκευή 2 και 3 Μαρτίου. Όπως και η σημερινή.

Μέσα στο video παραθέτω και τη συγνώμη που ζήτησα ως πολιτικός το 2018, παρότι βρισκόμουν στην αντιπολίτευση. Αυτά περί συνέπειας.

Γνωρίζω ότι η συγνώμη μας δεν φέρνει πίσω στη ζωή αυτά τα παιδιά. Και οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι το Κράτος δεν είχε την απαραίτητη υποδομή σε τεχνολογία για να προστατέψει ζωές από ένα ανθρώπινο λάθος. Γι αυτό έχουμε ευθύνη, ξεκάθαρα.

Σίγουρα “ευχές” για να σκοτωθεί το νεογέννητο παιδί μου, που δέχθηκα ως συνέπεια των ψεμάτων που ακούστηκαν σε αυτό το – γεμάτο τυφλό μίσος – video, με σοκάρουν ακόμη κι αν δεν είναι η πρώτη φορά. Δεν μπορεί όμως σε τίποτα να συγκριθεί με τον πόνο που βιώνουν οι οικογένειες των παιδιών που έφυγαν άδικα.

Με σεβασμό και σεμνότητα οφείλουμε να εργαστούμε σκληρά ώστε καμία μάνα να μην ξαναθρηνήσει το παιδί της σε Ελληνικές ράγες.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα