Αρχική » Παπαδημητρίου: να μην δοθεί καμία απολύτως κάλυψη στους υπευθύνους

Παπαδημητρίου: να μην δοθεί καμία απολύτως κάλυψη στους υπευθύνους

Από Μάκης Γασπαρινάτος
1 λεπτό ανάγνωσης

Οι ευθύνες πρέπει και θα αποδοθούν μέχρι τελευταίας. Η κυβέρνηση και η πλειοψηφία από την αρχή είπε ότι εμείς όποια ευθύνη υπάρχει όπου υπάρχει θα την προσδιορίσουμε, θα την αναλάβουμε, δεν πρόκειται να κρύψουμε οτιδήποτε κάτω από το χαλί. Αυτή την έννοια είχε άλλωστε και η παραίτηση του υπουργού ότι πήρε το βάρος αν θέλετε και το συναισθηματικό βάρος της στιγμής αλλά το πολιτικό οπωσδήποτε. Αυτή την έννοια είχε και η υπόμνηση όπως δικαιούται να την κάνει και όπως επιβάλλεται να την κάνει. Οι εξουσίες είναι ανεξάρτητες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν επικοινωνούν και έπρεπε ο πρωθυπουργός να το έχει ζητήσει και ο ίδιος όπως το ζητάει όλη η κοινωνία, η δικαιοσύνη να κάνει γρήγορα και σωστά βαίως και με τον τρόπο που ξέρει αλλά γρήγορα. Η κοινωνία, πρώτα από όλα οι φίλοι, οι συγγενείς, οι μητέρες και οι πατέρες όλων αυτών των παιδιών που χάθηκαν ζητούν δικαιοσύνη. Άρα πρέπει να πάμε γρήγορα πρέπει να ξέρουμε τουλάχιστον όλοι ότι η δικαιοσύνη δουλεύει και έχει απόλυτη προτεραιότητα σε αυτή την υπόθεση, δεν πρέπει να συμβεί αυτό που συνέβη με την προηγούμενη μεγάλη Εθνική τραγωδία που ήτανε το Μάτι όπου η δικαιοσύνη καθυστέρησε έχουμε φτάσει τώρα αυτές τις μέρες να δικάζεται η υπόθεση αυτή δεν πρέπει να καθυστερήσουμε με αυτόν τον τρόπο. Άρα η δικιά μας άποψη είναι σχετικά απλή νομίζω, όλα στο φως ,οι ευθύνες που υπάρχουν αυτή ήταν και η έννοια της φράσης που δεν άρεσε στην αντιπολίτευση του πρωθυπουργού, ότι εγώ τώρα είμαι Πρωθυπουργός, είμαι αρχηγός του Κράτους κατά κάποιο τρόπο της κυβέρνησης ,αναλαμβάνω τις ευθύνες και νομίζω ότι και ο Τσίπρας αν ήτανε το ίδιο θα λεγε από τη θέση αυτή.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα