Αρχική » Στην Τήλο ο υποψήφιος βουλευτής Παναγιώτης Κουνάκης

Στην Τήλο ο υποψήφιος βουλευτής Παναγιώτης Κουνάκης

Από News Room
1 λ. ανάγνωσης

Το νησί της Τήλου επισκέφθηκε, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτης Κουνάκης, στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί στα νησιά της Δωδεκανήσου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο κ. Κουνάκης με τη Δήμαρχο Τήλου, Μαρία Καμμά-Αλειφέρη, επισημάνθηκαν οι τραγικές ελλείψεις που αντιμετωπίζουν τα νησιά σε ιατρικό προσωπικό και η ανάγκη διαμόρφωσης των προϋποθέσεων για την παροχή διευρυμένων οικονομικών κινήτρων, με στόχο την προσέλκυση γιατρών στις μικρές και απομακρυσμένες νησιωτικές περιοχές.

Με αφορμή την ελλιπή ακτοπλοϊκή σύνδεση της Τήλου , με τα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου και την ενδοχώρα, η κα. Καμμά-Αλειφέρη υπογράμμισε την υποχρέωση εκ μέρους της πολιτείας, της αναβάθμισης της συγκοινωνίας με πρόσθετα δρομολόγια, προκειμένου να καλυφθούν επείγουσες κοινωνικές ανάγκες.

Ο Παναγιώτης Κουνάκης αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που επιφέρει η ανεπαρκής ακτοπλοική συγκοινωνία, επισήμανε την αδήριτη ανάγκη πρόσθετων υπηρεσιών θαλάσσιας ενδομεταφοράς αλλά και τη θέσπιση ενός διευρυμένου πλαίσιου κινήτρων που δεν θα λειτουργεί αποτρεπτικά για τη μετακίνηση ιατρών στη νησιωτική χώρα και θα εξασφαλίζει την υγειονομική θωράκιση των νησιών.

Επιπλέον, επισημάνθηκε η πάγια θέση του για εφαρμογή μηδενικού ΦΠΑ στα μικρά νησιά που θα βοηθήσει στην ανάπτυξή τους, τονίζοντας ότι θα πρέπει επιτέλους η κεντρική κυβέρνηση να ασχοληθεί με τα σοβαρά θέματα που έχουν τα Δωδεκάνησα και να σταματήσουν τα έργα εντυπωσιασμού.

Πηγή :rodiaki.gr

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα