Αρχική » Πως πληρώνει η κάλπη – Τα over και under των εκλογών

Πως πληρώνει η κάλπη – Τα over και under των εκλογών

Από News Room
3 λ. ανάγνωσης

11 ημέρες πριν τις εκλογές και τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν.

Οι αποδόσεις στις στοιχηματικές εταιρείες αλλάζουν όσο περνούν οι μέρες , ενώ προστίθενται και νέες κατηγορίες ειδικών στοιχημάτων.

Βέβαιη θεωρούν τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας οι περισσότερες στοιχηματικές , αφού η απόδοση που δίνει είναι στο 1.07 και ακολουθεί η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ με 7,25. Κι αν σου κάτσει η πρωτιά ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ; Η απόδοση 500!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον βέβαια έχουν και οι αλλαγές στις αποδόσεις όσο περνούν οι μέρες και έρχονται στο φως περισσότερες δημοσκοπήσεις, που αποτελούν και τον “οδηγό” όσων ασχολούνται με το στοίχημα. Με την προκήρυξη των εκλογών έδιναν τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας με ποσοστό πάνω από 32,75% με απόδοση 1,87. Σήμερα αυτό άλλαξε, η ίδια απόδοση βρίσκεται στο over 34,25% της Νέας Δημοκρατίας.

Ποιο θα είναι όμως το ακριβές ποσοστό που θα πάρει η Νέα Δημοκρατία; Μικρότερη απόδοση 2,80 έχει το ποσοστό από 24,01%-35,00% ενώ τη μεγαλύτερη την έχει το 23% και κάτω με απόδοση 150.

Μέσα από το exit-poll.gr έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές και στις περιφέρεις “θρίλερ” τη βραδιά των εκλογών αλλά και στις περιφέρειες – κάστρα των κομμάτων. Κάπως έτσι τα μελετούν και οι στοιχηματικές που ανοίγουν στοιχήματα για τους νικητές περιοχών. Ειδικό στοίχημα υπάρχει και για το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας στην Α Αθηνών.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα