Αρχική » Στοίχημα και κάλπες πάνε μαζί – Η μάχη της Κρήτης και οι αποδόσεις της

Στοίχημα και κάλπες πάνε μαζί – Η μάχη της Κρήτης και οι αποδόσεις της

Από News Room
4 λ. ανάγνωσης

6 και σήμερα μένουν για τις εκλογές, αλλά και το ταμείο της κάλπης.

Μετά τη ΝΔ και τη σύγκριση αποδόσεων – ποσοστών του 2019 , σειρά έχει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ειδικό στοίχημα υψηλότερο ποσοστό ΣΥΡΙΖΑ σε Γρεβενά ή Δωδεκάνησα, οι αποδόσεις είναι 2,15 και 1,65 αντίστοιχα.

Ρίχνοντας μία ματιά στα αποτελέσματα του 2019 το exit-poll.gr εντόπισε ότι στα Γρεβενά το ποσοστό που έλαβε το κόμμα άγγιξε σχεδόν το 30%. Ανάλογη εικονα και στα Δωδεκάνησα. Φέτος όμως υπάρχει μία ειδοποιός διαφορά, ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να κατέβει στα Δωδεκάνησα.

Που εντοπίζονται όμως τα χαμηλότερα ποσοστά;

Χαμηλή απόδοση έχει η Λακωνία , με 1,90. Αν σκεφτεί κανείς ότι ήταν μία από τις χειρότερες περιφέρειες το 19 με ποσοστό 19,63% ίσως να είναι και “σιγουράκι”.

Απόδοση 3,70 για τα χαμηλότερα ποσοστά έχουν Δράμα και Χίος. Και στις 2 περιφέρειες το 2019 τα ποσοστά του κόμματος ξεπέρασαν κατά πολύ λίγο το 22%.

Από την άλλη ιδιαίτερα υψηλή είναι η απόδοση, 7.50, σε Σέρρες και Κιλκίς.

Σε κάθε εκλογές ξεχωριστή θέση κατέχει η «μάχη της Κρήτης» που φέτος έχει ακόμα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Το νησί ανέκαθεν είχε κεντροαριστερή κατεύθυνση, ενώ αποτελεί και τόπο καταγωγής του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το 2019 η εικόνα μιλάει από μόνη της.

Όπως ήταν αναμενόμενο δημιουργήθηκαν και ειδικά στοιχήματα γι αυτή την περιφέρεια. Θα κερδίσει και τις 4 περιφέρειες ο ΣΥΡΙΖΑ;

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

To ΕΧΙΤ-POLL.GR είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για να συγκεντρώνει όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά και τα νέα των υποψηφίων βουλευτών και των κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Copyright © 2023 exit-poll.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα